Spring naar content

Ook buiten kantoortijden is de SMD er voor jou!

Bij De SMD vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Maar soms loop je even vast en heb je meer hulp nodig om er weer bovenop te komen. Vanaf vandaag kun je naast jouw vraag bij een van onze professionals of vrijwilligers neer te leggen, ook terecht op onze vernieuwde website.

Wat zijn we trots op een website voor de SMD die helemaal gericht is op onze inwoners.

“Wat zijn we trots op een website voor de SMD die helemaal gericht is op onze inwoners.” Zegt Melissa van As, medewerker van het project Blended waaraan deze nieuwe website is verbonden. “We hebben er de afgelopen maanden hard aan gewerkt. We vinden het dan ook onwijs spannend om jullie de nieuwe website te laten zien.”

Het nieuwe werken

De nieuwe website van de SMD is een onderdeel van het nieuwe werken binnen de SMD, waarin we online en offline dienstverlening veel nauwer samen laten komen. Zo kan het voorkomen dat je als inwoner even niet in de gelegenheid bent om te bellen met een van onze professionals of dat je zelf aan de slag wil gaan met tips of een test. Vanaf nu kun je al veel antwoorden op jouw vragen vinden op onze vernieuwde website: www.desmd.nl.

In een aantal grote thema’s zoals geldzorgen, relaties en scheiden en mantelzorg, geven we je tips, kun je zelf een aantal testen doen en helpen we je met jouw eerste zorgvraag. Zo kun je dus altijd bij de SMD terecht en ben je niet gebonden aan kantoortijden.

We dagen je uit om eerst zelf aan de slag te gaan met onze informatie, tips en adviezen. Heb je toch hulp nodig? Of kom je er nog niet helemaal uit? Dan kun je uiteraard contact opnemen met een van onze collega’s. De SMD is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur op 075-2060011.

Wij zijn ook te vinden op facebook, LinkedIn en Youtube.