Spring naar content

Nieuws

Aanvragen jeugdfonds sport & cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek- of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus.

De SMD blijft zich inzetten in het Wijksteunpunt in Edam-Volendam

De SMD mag zich de aankomende twee jaar blijven inzetten in het Wijksteunpunt in Edam-Volendam. De gemeente Edam Volendam heeft door middel van een aanbesteding de opdracht voor het vormgeven van het wijksteunpunt, de mantelzorgondersteuning en de burenhulp uitgezet. De SMD is uit deze aanbesteding als winnende organisatie gekomen, waar wij erg trots op zijn. We kijken ernaar uit om de komende jaren, samen met de inzet van vrijwilligers, de samenkracht van de inwoners te stimuleren.

Blog: De SMD zet in op Vitaliteit

Sinds de Corona zijn Vitaliteit en leefstijl onderwerpen die je steeds vaker ziet. Ook bij de SMD is er aandacht voor vitaliteit; voor vitale medewerkers die fit en energiek aan het werk zijn en blijven. Daarbij zijn motivatie, ontspanning, beweging en gezonde voeding belangrijk. Dat geldt ook voor een goede werk-privé balans. Om dit te faciliteren ben ik sinds oktober 2022 coach binnen de SMD.

De SMD, het netwerk palliatieve zorg en KBO Zaanstreek-Noord organiseren samen de bijeenkomst “Praten over levenseinde”

Terug “Dood gaan we allemaal…!” Alleen de weg ernaartoe en het moment waarop kunnen we tegenwoordig deels zelf bepalen. Maar...

Mantelzorgcompliment Oostzaan

Terug Vanaf 1 april kun je het mantelzorgcompliment weer aanvragen. De gemeente Oostzaan vindt waardering voor mantelzorgers erg belangrijk. Net...

SMD biedt hulp bij geldzaken tijdens de ‘Week van het geld’

Terug Van 28 maart t/m 1 april 2022 is het de Week van het geld. Voor de gemeente Wormerland en...

Ook buiten kantoortijden is de SMD er voor jou!

Terug Bij De SMD vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Maar soms loop je even vast en...

Een nieuwe directeur-bestuurder voor de SMD

In 2022 start de SMD met een nieuwe directeur-bestuurder. We zijn blij jullie te kunnen laten weten dat Karin de Vries per 1 maart a.s. aantreedt als directeur-bestuurder van de SMD.

SMD gaat door in Landsmeer

De SMD mag de werkzaamheden in de gemeente Landsmeer voortzetten in 2022. Na een aanbesteding is de opdracht wederom aan de SMD gegund. Hier is de SMD uiteraard heel blij mee.

De SMD presenteert podcast: eerlijk over mantelzorg.

Beluister de podcast van de SMD "Eerlijk over Mantelzorg".