Spring naar content

Scheidingsplein.nl gelanceerd

De informatieve website www.scheidingsplein.nl is gelanceerd. Vijftien gemeenten in Noord-Holland hebben de handen in een geslagen om deze website mogelijk te maken.

Wanneer mensen uit elkaar gaan, brengt dit veel emoties met zich mee. Een onrustige en onzekere periode waarin er veel geregeld moet worden en er belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Het Scheidingsplein biedt hulp bij scheiding, ook in de vorm van informatie en advies. Met dit scheidingsplein hopen ze je in de periode van scheiding te steunen door het geven van informatie, advies en ondersteuning. Ook is er een mogelijkheid om een vraag te stellen aan het wijkteam. De behoefte aan informatie van (ex)partners, kinderen/jongeren, betrokkenen en professionals is verschillend. Je kan daarom kiezen vanuit welke rol je de website bezoekt. Is dit als betrokkene, (ex) partner, kind/jongere of professional.

Scheidingsplein.nl: hulp bij scheiding, is een informatief platform van meer dan 15 gemeenten. Je kiest eenvoudig de gemeente waar je woont, om te zien hoe de hulp in jouw gemeente is geregeld.